Stiri
21 Decembrie 2010
Consultantul Maver Carp, Ben Lofting a publicat o noua carte, chiar inainte de Craciun, intitulata "Essex Carp Hunters". In carte ii veti descoperii pe cei mai talentati pescari de crap din Marea Britanie, alaturi de cei mai iubiti crapi pe care i-a cunoscut Anglia. Povestile sunt scrise in stilul caracteristic fiecarui pescar, cu detalii picante despre momente de glorie in cariera fiecaruia dintre ei - bineinteles ca si Dl. Derek Richie este unul dintre cei prezenti in aceasta publicatie.
citeste
20 Decembrie 2010
Carp World se aventureaza in inima Essex pentru a face cunostinta cu, probabil cel mai neinteles pescar de pe tot mapamondul. Un barbat, care chiar si la frageda varsta de 59 de ani se bucura de aerul curat ascultand muzica la un casatofon de ghetto in cort pe malul apei. Totusi, in ciuda aparentelor unui caraghios si glumet care este, sunt mai multe de descoperit ...
citeste
02 Noiembrie 2010
Doi cititori ai revistei Crafty Carp au ocazia sa castige doua seturi a cate 3 lansete Inspiration de 12ft, 2.75lb, cu o valuare totala de £450!!! Tot ce trebuie sa faca este sa raspunda la urmatoarele intrebari:

Seria de lansete Inspiration, alaturi de alte produse Maver sunt proiectate de catre Derek Richie. Care este porecla sa?

  • The One
  • The Don
  • The Daddy
citeste
13 August 2010
Bine ati venit pe site-ul Maver Carp Romania.

Tintim sa va furnizam cele mai noi informatii, reviewuri si detalii pentru toate produsele Maver Carp.
citeste
1